Labor-lelet kiadás rendje.

Részletek

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet is részt vesz az Oltási Akcióhét lebonyolításában. 2021. november 22-28. között 7.00 órától 19.00 óráig várjuk az első, az elmaradt 2. és az emlékeztető (3.) oltásra érkezőket. 
Az oltások mind időpontfoglalással ( https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas ), mind időpontfoglalás nélkül felvehetők. A hétfői napra az időpontfoglalónk már sok foglalást tartalmaz, különösen a reggeli órákban. A tumultus elkerülése érdekében javasoljuk, hogy - amennyiben módja van rá - válasszon másik napot az oltás felvételére. 
A zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében kérjük szíveskedjenek közreműködni az alábbiakban:
- Meggyorsítja a folyamatot, ha előre kitölti a Hozzájáruló nyilatkozatot. Letölthető innen:  Hozzájárulási nyilatkozatok
- Kérjük - lehetőség szerint - hozza magával a korábbi oltási dokumentációját.
- Az oltóorvossal való konzultáció előtt az EESZT-ből kinyomtatjuk az oltási előzményeit. Amennyiben EESZT korlátozást állított be, kérjük, erre az időre szíveskedjen feloldani azt.
- 16. életévét be nem töltött gyermek oltásához SZÜLŐ jelenléte szükséges!
- 16-18 éves korú fiatal oltásához a szülő által aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra van szükség.
 

Házirend

Időpont kérés szakrendelésre

Részletek

EFI támogató csoport

Részletek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy az I. számú Krónikus Belgyógyászati Osztályon fekvő családtagjuk állapotáról Dr. Gyimesi Évától érdeklődhetnek, munkanapokon keddtől péntekig a 901-es melléken. Intézményünk telefonszáma: 74/550-999.


 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet laboratóriumában levett vérminták leleteit a következőképpen vehetik át:

1.Amennyiben nem kér papíralapú leletet, javasoljuk az eeszt használatát!

2.Amennyiben papíralapú leletet kíván átvenni, szíveskedjen a vérvételkor ezt a vért vevő kollégánknak jelezni! a lelet legkorábban a vérvételt követő napon, 11.00 és 14.00 óra között vehető át a rendelőintézet bejáratánál, személyesen, személyazonosítást követően!

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a foglalkozás-egészségügyi alap- és szakellátási rendelésünk időpontja 2022-től megváltozik.
A rendelést KEDDI napokon lehet igénybe venni, előzetes időpontfoglalást követően.
Előjegyzési időpont a 06-74-550-968-as telefonszámon kérhető, KEDDENKÉNT 7.00-8.30-ig, illetve 13.30-14.50-ig.

 

Rendelőintézeti szabályok

A látogatási tilalom megszűnt!
Az osztályok látogathatók a korábbi látogatási rend szerint.

Részletek

Tájékoztató COVID-19 elleni oltások kétnyelvű igazolásának kiadására vonatkozóan!

Részletek

 

Kórháztörténet

A bonyhádi kórház 1959 óta vesz részt a fekvő-és járóbeteg-szakellátásban. A következőkben mutatjuk be az elmúlt félszáz év történetét.

Az eltelt évtizedek alatt állami, járási, városi, majd 2012. május 1-től ismét állami fenntartású intézmény.

Működési struktúra és változásai kórház történetében: Korábban 3 aktív osztály: sebészet, belgyógyászat, szülészet-nőgyógyászat az ehhez tartozó műtőkkel, strelizálóval működött, majd a 60-s,70-s években járóbeteg-ellátással,1997-től 20 ágyas ápolási osztállyal bővült az intézmény. 2007.április 1-én kezdődött az intézmény struktúra és funkcióváltása, ekkor megszűnt a két műtétes aktív osztály, a sebészet, és szülészet-nőgyógyászat később pedig 20 aktív belgyógyászati ágy. Ennek kompenzálására az ápolási osztály ágyszáma megduplázódott, krónikus általános belgyógyászati és krónikus pulmonológiai ágyon kezdődött krónikus fekvőbeteg szakellátás. 2007-ben a struktúraváltással összhangban egynapos sebészeti ellátást indítottunk általános sebészet, traumatológia, ortopédia és szülészet-nőgyógyászat szakterületeken. Az intézmény több mint 1 milliárd forint önkormányzati és EU támogatással (TIOP 2.1.3) sikeresen valósította meg az aktív fekvőbeteg szakellátások kiváltása járóbeteg-szakellátás fejlesztésével projektet, ezzel a járóbeteg-szakellátást befogadó épület, infrastruktúra - a tüdőgyógyászati szakrendelés, kivételével - megújult. Közfinanszírozással elindult a nappali kórház funkció és a kúraszerű ellátások, az otthoni szakápolás, továbbá bővült a járóbeteg-szakellátás óraszáma és az egynapos sebészet finanszírozása is.

Jelenlegi állapot: 70 általános krónikus belgyógyászati, 20 krónikus pulmonológiai és 40 ápolási ágyon, összesen tehát 130 ággyal folytatódott a krónikus fekvőbeteg szakellátás. Emellett a 4 szakmás egynapos sebészet, a járóbeteg-szakellátás, a 24 órás sebészeti és röntgen diagnosztikai ellátás, a tüdőgondozó valamint 2012. július 1-től, az aktív belgyógyászati osztály megszűnését követően bevezetett belgyógyász szakorvosi készenlét jelenti a kórház új működési struktúráját.