Házirend

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet is részt vesz az Oltási Akcióhét lebonyolításában. 2021. november 22-28. között 7.00 órától 19.00 óráig várjuk az első, az elmaradt 2. és az emlékeztető (3.) oltásra érkezőket. 
Az oltások mind időpontfoglalással ( https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas ), mind időpontfoglalás nélkül felvehetők. A hétfői napra az időpontfoglalónk már sok foglalást tartalmaz, különösen a reggeli órákban. A tumultus elkerülése érdekében javasoljuk, hogy - amennyiben módja van rá - válasszon másik napot az oltás felvételére. 
A zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében kérjük szíveskedjenek közreműködni az alábbiakban:
- Meggyorsítja a folyamatot, ha előre kitölti a Hozzájáruló nyilatkozatot. Letölthető:  https://koronavirus.gov.hu/letoltheto-tajekoztatok
- Kérjük - lehetőség szerint - hozza magával a korábbi oltási dokumentációját.
- Az oltóorvossal való konzultáció előtt az EESZT-ből kinyomtatjuk az oltási előzményeit. Amennyiben EESZT korlátozást állított be, kérjük, erre az időre szíveskedjen feloldani azt.
- 16. életévét be nem töltött gyermek oltásához SZÜLŐ jelenléte szükséges!
- 16-18 éves korú fiatal oltásához a szülő által aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra van szükség.
 

Időpont kérés szakrendelésre

Részletek

EFI támogató csoport

Részletek

Látogatási rend!

Részletek

 

Tájékoztató COVID-19 elleni oltások kétnyelvű igazolásának kiadására vonatkozóan!

Részletek

 

Akikre büszkék vagyunk

Semmelweis-díj:
A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara díját,

 a 2013-as évben Molnárné Nagy Tímea krónikus belgyógyászati osztály szakápolója nyerte el.

 

Domokos Sándor Úr által felajánlott díjak:

Minden évben Domokos Sándor úr felajánl a kórház két egészségügyi szakdolgozójának 50-50 ezer forintot. Megegyezésünk szerint az egyik személyt ő javasolja, a másikat pedig a kórház vezetősége, megbeszélve az egyes részlegek vezetőivel. Domokos Sándor Úr 2013.évi díjazottja: Heszné Déghy Zsuzsanna, a krónikus belgyógyászati osztály szakápolója. Az intézmény díjazottja: Kovács Istvánné, a Fül-Orr-Gége Szakrendelő dolgozója.