Közlemény Parkoló

KÖZLEMÉNY 
A BONYHÁDI KÓRHÁZ ÉS RENDELŐINTÉZET 
ELŐTTI – SOROMPÓVAL LEZÁRT – PARKOLÓ HASZNÁLATÁRÓL
Érvényes: 2022. április 4-től
 
A parkoló nyitva tartása:
munkanapokon: 06.30 órától 16.00 óráig.
hétvégén és ünnepnapokon: zárva.
 
Kérjük, a parkolót 15.50-ig szíveskedjen elhagyni, mert nyitvatartási időn túli parkolás esetében, minden megkezdett óránként 2.000 Ft pótdíjat számol fel a parkolási rendszer.
 
Mozgásukban korlátozott személyek, illetve az azokat szállító gépjárművek vezetői, a parkolót díjmentesen vehetik igénybe. Nekik is kell jegyet váltaniuk a beléptető sorompónál, melyet a betegirányítási pultnál tudnak díjmentessé tenni, jogosultságuk igazolása mellett.
 
A fizetőautomata (rendelőintézet előcsarnok) csak 100 illetve 200 Ft-os érméket fogad el, valamint az automatán feltüntetett bankjegy címleteket. Bankkártyás fizetésre alkalmas.
 
Kérünk mindenkit, hogy a parkolóban fokozott gondossággal közlekedjen, különös tekintettel a gyalogos forgalomra. A be- és kiléptető sorompó-rendszerben, a várakozó sátorban, a konténerben valamint az ahhoz kiépített előtetőben okozott kárért a károkozó anyagi felelősséggel tartozik.
 
A parkoló területén a KRESZ szabályai érvényesek, a parkolót használó gépjárművek egymásnak okozott káreseményei esetében a rendőrség jogosul intézkedni, mivel a parkoló a közforgalom számára megnyitott magánterületnek minősül, az intézményt felelősség nem terheli.