Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet

 

Adatvédelmi tisztviselő

Izsák Tünde

e-mail: titkarsag@bonyhadkorhaz.hu

EÜ. adatokra vonatkozó adatvédelmi tájékoztató

Részletek

 

Értesítés

Ezúton is tájékoztatjuk a tisztelt betegeket és a lakosságot, hogy 2023. szeptemberében két pénteki napon (09.15. és 09.22.) 15.00 h-tól másnap (09.16. és 09.23., szombat) 08.00 h-ig szünetel 24 órás ambuláns sebész szakorvosi készenlétünk.

Ezen időszakok alatt az akut ellátást igénylő sebészeti és baleseti sebészeti eseteket, betegeket a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház Szekszárd Sürgősségi, - és Baleseti Sürgősségi Osztályain látják el.

Tisztelt Pácienseink!

2023. január 23-tól az alábbi táblázatban szereplő telefonszámokon kérhető előjegyzési időpont Rendelőintézetünk szakrendeléseire.
 

Részletek

Betegjogi képviselő

 

Szakrendelések

Magas színvonalú gyógyító tevékenység

 

Bővebben

Fejlesztések.

Bonyhád Kórház és Rendelőintézet korszerűsítése

 

Bővebben

Szakmai információk

A Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet állami kórházként szolgálja a térségben élők gyógyító, betegség megelőző ellátását. A kórház közfinanszírozását az Országos Egészségbiztosítási Pénztár biztosítja. Járóbeteg szakellátásunk szinte teljes körű, míg fekvőbeteg ellátásunk a krónikus betegek gyógykezelését szolgálja. Szakmai struktúránkban összesen 721 szakorvosi óra/hét, járóbeteg ellátást nyújtunk, krónikus és ápolási ágyaink száma 140. Kórházunk a minimumfeltételeknek megfelel, így ÁNTSZ működési engedéllyel rendelkezünk. Pályázati úton történő folyamatos fejlesztésekkel a bonyhádi kórház a betegorientált szolgáltatásait kiváló infrastrukturális háttérrel tudja biztosítani a térségben élők számára.

 

Minőségbiztosítás

Integrált minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkezünk.
 

Elérhetőség

Központi elhelyezkedés, egy helyen valamennyi szolgáltatás

Bővebben

 

Egészségfejlesztés