Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet

 

 

Házirend

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet is részt vesz az Oltási Akcióhét lebonyolításában. 2021. november 22-28. között 7.00 órától 19.00 óráig várjuk az első, az elmaradt 2. és az emlékeztető (3.) oltásra érkezőket. 
Az oltások mind időpontfoglalással ( https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas ), mind időpontfoglalás nélkül felvehetők. A hétfői napra az időpontfoglalónk már sok foglalást tartalmaz, különösen a reggeli órákban. A tumultus elkerülése érdekében javasoljuk, hogy - amennyiben módja van rá - válasszon másik napot az oltás felvételére. 
A zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében kérjük szíveskedjenek közreműködni az alábbiakban:
- Meggyorsítja a folyamatot, ha előre kitölti a Hozzájáruló nyilatkozatot. Letölthető innen:  Hozzájárulási nyilatkozatok
- Kérjük - lehetőség szerint - hozza magával a korábbi oltási dokumentációját.
- Az oltóorvossal való konzultáció előtt az EESZT-ből kinyomtatjuk az oltási előzményeit. Amennyiben EESZT korlátozást állított be, kérjük, erre az időre szíveskedjen feloldani azt.
- 16. életévét be nem töltött gyermek oltásához SZÜLŐ jelenléte szükséges!
- 16-18 éves korú fiatal oltásához a szülő által aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra van szükség.
 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a foglalkozás-egészségügyi alap- és szakellátási rendelésünk időpontja 2022-től megváltozik.
A rendelést KEDDI napokon lehet igénybe venni, előzetes időpontfoglalást követően.
Előjegyzési időpont a 06-74-550-968-as telefonszámon kérhető, KEDDENKÉNT 7.00-8.30-ig, illetve 13.30-14.50-ig.

 

Időpont kérés szakrendelésre

Részletek

EFI támogató csoport

Részletek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy az I. számú Krónikus Belgyógyászati Osztályon fekvő családtagjuk állapotáról Dr. Gyimesi Évától érdeklődhetnek, munkanapokon keddtől péntekig a 901-es melléken. Intézményünk telefonszáma: 74/550-999.


 

Látogatási rend!

Részletek

 

Tájékoztató COVID-19 elleni oltások kétnyelvű igazolásának kiadására vonatkozóan!

Részletek

 

Alagsor

Lifttel érkezve, a lift előterébe jutunk, melynek falai mentén ülőbútorok és italautomata van. Tőlünk jobbra nyílik az átjáró a keleti szárnyba, szemben pedig, a déli kijárat. Mögöttünk, balra, a belépési oldalon két technikai ajtó kapott helyet. Balra nyílik meg a hosszú, egyenes, széles folyosó, melynek végén a nyugati kijárat található. Az előző szinthez hasonlóan, a falmenti haladást itt is akadályok nehezítik. A nyitott folyosóajtón áthaladva, a közlekedő jobb oldalán, a mozgássérültek számára fenntartott mosdó és a női mosdó van, majd a leletkiadó ablak mellett elhaladva, a Vérvétel nyitott, de függönnyel lezárt ajtajához érünk. Tovább a jobb oldalon, a Vizeletvétel ajtaja után, hosszú falrész következik, melyet további öt ajtó követ: Személyzeti tartózkodó, 2. Belgyógyászat és Anyagcsere szakrendelő, 3. ajtó, 4. EKG, 5. Kardiológia. A folyosó bal oldalán, a földszinthez hasonlóan, takarító helyiség, férfi-, személyzeti mosdó és raktár követi egymást. Tovább, az Urológiai Szakrendelő után, a felfelé vezető lépcsősor húzódik. A lépcsősort elhagyva, a fal mentén aláfutás veszélye áll fenn. Újabb technikai ajtót követően nyílik meg a várakozó tér ülőbútorokkal, dísznövényekkel, válaszfalakkal, oszlopokkal. A tér szemben lévő falán, 11 óra irányában nyílik a Szemészeti Szakrendelő. A várakozót elhagyva, további 5 helyiség követi egymást: 8. Család és Nővédelmi Tanácsadó, Pelenkázó, 7. Fül-Orr-Gégészeti Szakrendelő, egy székekkel eltorlaszolt ajtó és a 6. Nőgyógyászati Szakrendelő. A folyosót két, egymást követő kétszárnyú bejárati ajtó zárja.