Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet

 

 

Labor-lelet kiadás rendje.

Részletek

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet is részt vesz az Oltási Akcióhét lebonyolításában. 2021. november 22-28. között 7.00 órától 19.00 óráig várjuk az első, az elmaradt 2. és az emlékeztető (3.) oltásra érkezőket. 
Az oltások mind időpontfoglalással ( https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas ), mind időpontfoglalás nélkül felvehetők. A hétfői napra az időpontfoglalónk már sok foglalást tartalmaz, különösen a reggeli órákban. A tumultus elkerülése érdekében javasoljuk, hogy - amennyiben módja van rá - válasszon másik napot az oltás felvételére. 
A zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében kérjük szíveskedjenek közreműködni az alábbiakban:
- Meggyorsítja a folyamatot, ha előre kitölti a Hozzájáruló nyilatkozatot. Letölthető innen:  Hozzájárulási nyilatkozatok
- Kérjük - lehetőség szerint - hozza magával a korábbi oltási dokumentációját.
- Az oltóorvossal való konzultáció előtt az EESZT-ből kinyomtatjuk az oltási előzményeit. Amennyiben EESZT korlátozást állított be, kérjük, erre az időre szíveskedjen feloldani azt.
- 16. életévét be nem töltött gyermek oltásához SZÜLŐ jelenléte szükséges!
- 16-18 éves korú fiatal oltásához a szülő által aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra van szükség.
 

Házirend

Időpont kérés szakrendelésre

Részletek

EFI támogató csoport

Részletek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy az I. számú Krónikus Belgyógyászati Osztályon fekvő családtagjuk állapotáról Dr. Gyimesi Évától érdeklődhetnek, munkanapokon keddtől péntekig a 901-es melléken. Intézményünk telefonszáma: 74/550-999.


 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet laboratóriumában levett vérminták leleteit a következőképpen vehetik át:

1.Amennyiben nem kér papíralapú leletet, javasoljuk az eeszt használatát!

2.Amennyiben papíralapú leletet kíván átvenni, szíveskedjen a vérvételkor ezt a vért vevő kollégánknak jelezni! a lelet legkorábban a vérvételt követő napon, 11.00 és 14.00 óra között vehető át a rendelőintézet bejáratánál, személyesen, személyazonosítást követően!

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a foglalkozás-egészségügyi alap- és szakellátási rendelésünk időpontja 2022-től megváltozik.
A rendelést KEDDI napokon lehet igénybe venni, előzetes időpontfoglalást követően.
Előjegyzési időpont a 06-74-550-968-as telefonszámon kérhető, KEDDENKÉNT 7.00-8.30-ig, illetve 13.30-14.50-ig.

 

Rendelőintézeti szabályok

A látogatási tilalom megszűnt!
Az osztályok látogathatók a korábbi látogatási rend szerint.

Részletek

Tájékoztató COVID-19 elleni oltások kétnyelvű igazolásának kiadására vonatkozóan!

Részletek

 

Földszint

Az utcáról érkezve, hosszú, egyenes járda vezet az épülethez, közben két oldalon fűsáv, majd balról a kórház nagy parkolója szegélyezi utunkat. Az épülethez közelítve, felfelé vezető lépcsősorhoz érkezünk. Jobbra egy járda vezet az épület keleti szárnyának külön bejáratához, illetve rámpa indul a főbejárathoz. A rövid szakaszokból álló lépcsősor egyenes, egypihenős, bal oldali, majd a pihenő után kétoldali duplakorláttal ellátott. Felérve, előtető alá érkezünk. Szemben találjuk a kifelé nyíló, nagyméretű üvegajtót. Ezen áthaladva kisebb előtérbe jutunk, jobb és bal oldalán is nagyméretű dísznövények vannak. Bal oldalon esetenként három kerekesszéket is találunk, ezek felett lett elhelyezve a fent említett Braille jelzésekkel is ellátott információs tábla és térkép. Tovább előre, az előteret elhagyva újabb kis térbe érkezünk, melynek falai mentén ülőbútorok, italautomaták vannak. Jobbra tőlünk, a belépési oldalon kapott helyet a lift, jobb oldalon nyílik a keleti szárny ajtaja, mely a Krónikus Belgyógyászatra vezet. Szemben, az északi kijárat van, balra pedig, nyitott folyosóajtóval indul a nyugati szárny széles közlekedője. Balra indulva, hosszú, széles, egyenes közlekedő húzódik, melynek két oldalán ajtók sorakoznak. A folyosó két oldalán ülőbútorok, dísznövények, pelenkázók képeznek akadályt, melyeket a későbbiekben nem részletezünk. A folyosó jobb oldalán haladva, az északi fal mentén az első helyiség a mozgássérültek számára fenntartott mosdó, amit a női mosdó követ. Továbbhaladva, nagyobb tér nyílik meg jobbra, melynek közelebbi fele a Központi Betegirányító két magas pultjával lett beépítve. Távolabbi részében ülőbútorok, asztalok, dísznövények vannak. A tér közepén egy oszlop képez akadályt. Tovább a jobb oldalon, orvosi szoba után, szűk előtér nyílik, melynek bal oldalán női és férfi vetkőző van, szemben pedig, egy használaton kívüli ajtó. A jobb oldalon még további 4 ajtó van: 11. Röntgen, 12. Ultrahang, Endoscopia 1., Ortopédia. A folyosó bal oldalán takarító helyiség után, a férfi mosdó kapott helyet, amit a személyzeti mosdó és öltöző követ. Tovább a bal oldalon, két oldalra, kifelé kitámasztott kétszárnyú ajtót találunk, melyen át a büfébe jutunk. Ezt elhagyva, a folyosó kissé kiszélesedik, tovább, a felfelé és a lefelé futó lépcsősorok mellett haladunk el. Majd széles várakozó tér nyílik meg mellettünk ülőbútorokkal, két utunkkal párhuzamos válaszfallal, oszlopokkal, dísznövényekkel. A várakozót elhagyva, további hét ajtó követi egymást: két vetkőző, a 17. Bőr és Nemibeteg Gondozó, Bőrgyógyászati Szakrendelő, a 16. Műtő Előkészítő, 15. Gipszelő, 14. Sebészeti és Traumatológiai Szakrendelő, végül pedig, egy vetkőző. A folyosó végén ablak van.