Labor-lelet kiadás rendje.

Részletek

Tájékoztató

Tájékoztatjuk a tisztelt Érdeklődőket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet is részt vesz az Oltási Akcióhét lebonyolításában. 2021. november 22-28. között 7.00 órától 19.00 óráig várjuk az első, az elmaradt 2. és az emlékeztető (3.) oltásra érkezőket. 
Az oltások mind időpontfoglalással ( https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas ), mind időpontfoglalás nélkül felvehetők. A hétfői napra az időpontfoglalónk már sok foglalást tartalmaz, különösen a reggeli órákban. A tumultus elkerülése érdekében javasoljuk, hogy - amennyiben módja van rá - válasszon másik napot az oltás felvételére. 
A zökkenőmentesebb lebonyolítás érdekében kérjük szíveskedjenek közreműködni az alábbiakban:
- Meggyorsítja a folyamatot, ha előre kitölti a Hozzájáruló nyilatkozatot. Letölthető innen:  Hozzájárulási nyilatkozatok
- Kérjük - lehetőség szerint - hozza magával a korábbi oltási dokumentációját.
- Az oltóorvossal való konzultáció előtt az EESZT-ből kinyomtatjuk az oltási előzményeit. Amennyiben EESZT korlátozást állított be, kérjük, erre az időre szíveskedjen feloldani azt.
- 16. életévét be nem töltött gyermek oltásához SZÜLŐ jelenléte szükséges!
- 16-18 éves korú fiatal oltásához a szülő által aláírt Hozzájáruló nyilatkozatra van szükség.
 

Házirend

Időpont kérés szakrendelésre

Részletek

EFI támogató csoport

Részletek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy az I. számú Krónikus Belgyógyászati Osztályon fekvő családtagjuk állapotáról Dr. Gyimesi Évától érdeklődhetnek, munkanapokon keddtől péntekig a 901-es melléken. Intézményünk telefonszáma: 74/550-999.


 

Tájékoztató

Tájékoztatjuk Tisztelt Betegeinket, hogy a Bonyhádi Kórház és Rendelőintézet laboratóriumában levett vérminták leleteit a következőképpen vehetik át:

1.Amennyiben nem kér papíralapú leletet, javasoljuk az eeszt használatát!

2.Amennyiben papíralapú leletet kíván átvenni, szíveskedjen a vérvételkor ezt a vért vevő kollégánknak jelezni! a lelet legkorábban a vérvételt követő napon, 11.00 és 14.00 óra között vehető át a rendelőintézet bejáratánál, személyesen, személyazonosítást követően!

 

Együttműködésüket köszönjük!

 

Tájékoztatjuk tisztelt Pácienseinket, hogy a foglalkozás-egészségügyi alap- és szakellátási rendelésünk időpontja 2022-től megváltozik.
A rendelést KEDDI napokon lehet igénybe venni, előzetes időpontfoglalást követően.
Előjegyzési időpont a 06-74-550-968-as telefonszámon kérhető, KEDDENKÉNT 7.00-8.30-ig, illetve 13.30-14.50-ig.

 

Rendelőintézeti szabályok

A látogatási tilalom megszűnt!
Az osztályok látogathatók a korábbi látogatási rend szerint.

Részletek

Tájékoztató COVID-19 elleni oltások kétnyelvű igazolásának kiadására vonatkozóan!

Részletek

 

Emelet

Lifttel érkezünk a szintre. A liftelőtér falai mentén ülőbútorok képeznek akadályt. Jobbra átjáró nyílik a keleti szárnyba, az Ápolási Osztályra. Szemben teraszajtó van. Mögöttünk, balra, a belépési oldalon a kétszárnyú ajtós Tanácsterem kapott helyet. Balra, nyitott folyosóajtóval, majd enyhe lejtővel indul az egyenes, rövid közlekedő. A jobb oldalon haladva Takarító helyiséget, majd a mozgássérültek számára fenntartott mosdót találjuk, mely egyben a női mosdó is. Hosszú, üres falrész után kétszárnyú, nyitott folyosóajtóhoz érkezünk. Bal oldalon ülőbútorok sorakoznak. Tovább, a folyosóajtón áthaladva, a belépési oldalon jobbra van a 20. Tornaterem, jobbra pedig, a Nővér Dolgozó. Szemben, a folyosó közepét a galéria könyöklője szegélyezi körben, melynek jobb oldalán rövidebb, bal oldalán hosszabb közlekedőszakasz van. Balra, a lefelé futó lépcsősor kapott helyet. A galéria jobb oldali ágán, 1 óra irányába indulva, jobb oldalon 3 ajtót találunk: női, férfi öltözőt és a 21. Gyógymasszázs ajtaját. Szemben nyílik a 22. Fiziotherápia ajtaja. A galéria bal oldali ágán indulva, bal oldalon, sorban követi egymást: az EEG, a 23. Ideggyógyászati Szakrendelő, négy vetkőző, a 24. Reumatológiai Szakrendelő, a Csontsűrűség-mérés, végül pedig, egy jelöletlen ajtó. Itt jobbra fordulva, szemben nyílik a gazdasági osztály ajtaja. Ezen áthaladva, balra, rövid, szűk folyosó húzódik, melynek ajtajai a közlekedőtérbe nyílnak. Jobb oldalon kapott helyet a Pénztár, a műszaki igazgatói iroda, a férfi és női mosdó, egy informatikai helyiség és a Tárgyaló. Bal oldalon pedig, sorban követi egymást a Titkárság, a gazdasági igazgatói iroda, a könyvelői iroda, a Bér- és Munkaügy, illetve az Anyaggazdálkodás.